00868naa#a2200217#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200013400102210004600236215001000282608002700292675022000319700002300539700002200562700002200584700002200606856002200628EN\\bibl\2751420241130153507.6##a2074-9414##a20140625b2014####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aINFLUENCE OF TEMPERATURE MODES OF MILK ACIDIFICATION BY THE TIBETAN DAIRY FUNGUS IN OBTAINING ACID-MILK BEVERAGEeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2014##a3 с.##aJournal article2local##a. 637.146aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aSmirnovagIrina A #1aEreminagIrina A #1aGulbanigAlina D #1aOstroumovgLev A 4#amoloprom.kemsu.ru