00820naa#a2200217#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200010200102210004600204215001000250608002700260675021800287700001800505700002300523700001800546700001600564856002200580EN\\bibl\2758920241202225347.1##a2074-9414##a20130625b2013####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aTHERMIZATION OF MILK IN CHEESE MANUFACTURING WITH CHEDDARING AND COOKING OF CURDeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2013##a3 с.##aJournal article2local##a. 637.3aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aKaplenkogA N#1aEvdokimovgIvan A.#1aKaplenkogN N#1aEgorovgO I4#amoloprom.kemsu.ru