00852naa#a2200217#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200011600102210004600218215001100264608002700275675021400302700002500516700002500541700002100566700002500587856002200612EN\\bibl\7072820241126094458.2##a2308-4057##a20240213b2024####ek#y0engy0150####ca0#aENG##aRU1#aChemical, rheological, and sensory properties of wheat biscuits fortified with local buckwheateJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2024##a11 с.##aJournal article2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Пищевая промышленность. Металлургия. Родственные отрасли. 66zENG#1aHusseingAhmed M. S.#1aAbd El-AalgHala A. #1aMorsygNahla M. #1aHassonagMohamed M. 4#amoloprom.kemsu.ru