LDR 01005naa#a2200217#i#450# 001 RU\\bibl\27046 005 20241126231946.2 011 ## _a2308-4057 100 ## _a20161231b2016####ek#y0rusy0150####ca 101 0# _aENG 102 ## _aRU 200 1# _aSTUDY AND IDENTIFICATION OF MAIN PROTEINS AND PEPTIDES TO DETERMINE THE CONTENT OF MUSCLE PROTEIN IN STRUCTURELESS COOKED PRODUCTS BY THE METHOD OF TWO-DIMENSIONAL ELECTROPHORESIS FOLLOWED BY THE TIME-OF-FLIGHT MASS SPECTROMETRY IDENTIFICATION _eЖурнальная статья 210 1# _aКемерово _cКемеровский государственный университет _d2016 215 ## _a11 с. 608 ## _aЖурнальная статья _2local 675 ## _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _zENG 700 #1 _aВострикова _gН. Л. 700 #1 _aЧернуха _gИ. М. 700 #1 _a _g 700 #1 _a _g 856 4# _amoloprom.kemsu.ru _u