00920naa#a2200229#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200014100102210010500243215001000348608004500358675014500403700002100548700002200569700003300591700002300624700002100647856002200668RU\\bibl\2927620241202070448.1##a2308-4057##a20191014b2019####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aOptimisation of functional sausage formulation with konjac and inulin: using D-Optimal mixture designeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2019##a7 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aSafaeigFahimeh #1aAbharigKhadijeh #1aKhosroshahigNader Karimian #1aHosseinigHedayat #1aJafarigMojtaba 4#amoloprom.kemsu.ru